Rocky

Rocky

Rocky

Ras Shiba Inu
Leeftijd 1 jaar 9 maand
Kleur Beige
Geslacht Reu
Gecastreerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Rocky is een jonge shiba reu van 1 jaar oud. Hij werd bij ons afgestaan vanwege te weinig tijd. Rocky leefde overdag buiten en sliep ’s nachts binnen. Hij leefde niet samen met andere huisdieren. Rocky kent jammer genoeg nog geen basiscommando’s. Ook het wandelen aan de lijn was hem vreemd. Rocky is niet wagenziek. Hij kon makkelijk alleen thuis blijven. Hij is uiterst zindelijk en bijt ook niets meer stuk. Hij probeerde af en toe wel eens te ontsnappen uit de tuin. De omheining hier was 1m50 hoog dus een goede, hoge omheining is een must. Rocky heeft een beetje tijd nodig om je te leren kennen maar is echt een schat van een hond. Hij is enthousiast wanneer hij je kent, geniet enorm van aandacht en knuffels. Zelfs bij de dierenarts was hij een voorbeeldige jongen!

Rocky heeft dus jammer genoeg nog helemaal niets geleerd naast zindelijkheid maar intussen zijn wij hard aan het werk om hier verandering in te brengen. Het wandelen aan de lijn gaat al veel beter, hij stapt al flink mee maar er is nog wat werk aan.

Nu mag Rocky op zoek naar een nieuwe warme thuis. Hij gaat op zoek naar mensen die hem de aandacht en tijd kunnen geven dat hij verdient. Hij wordt absoluut niet meer geplaatst om buiten te leven maar gaat op zoek naar een gezin waar hij echt deel mag uitmaken van het gezin en een warm plekje binnen heeft. Hij kan getest worden met een eigen hond. Hij kan geplaatst worden bij kinderen die goed weten hoe ze met een hond moeten omgaan. Wie kan Rocky een warme thuis geven?

Rocky zal nog gecastreerd worden voor vertrek.