Bono

Bono

Bono

Ras Golden retriever
Leeftijd 3 jaar
Kleur blond
Geslacht reu
Gecastreerd Ja
Afkomst Inbeslagname
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Bono is een 3-jarige golden retriever reu. Hij kwam bij ons terecht na een inbeslagname waar hij jammer genoeg als fokdier werd gebruikt. Gelukkig merken wij hier bij Bono zelf niet veel van en is hij nog steeds een enthousiaste jonge knaap. Bono is een overenthousiast en blije jongen. Hij kent het basiscommando zit. Bono is zeer flink op wandeling en wandelt mooi aan de lijn. Hij is een energieke golden retriever en gaat dus ook op zoek naar energieke mensen. Hij is zeer flink zindelijk en bijt hier bij ons ook niets meer stuk. Af en toe is hij wat onzeker.

Nu kijkt Bono uit naar een betere toekomst. Hij kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 12 jaar die wel tegen een enthousiast stootje kunnen. Hij kan getest worden met een eigen hond, een maatje zal hij wel fijn vinden. Hij gaat op zoek naar mensen die hem de beweging en liefde kunnen geven die hij verdient, die veel tijd voor hem hebben en hem nog heel wat willen leren en met hem willen ondernemen. Bono wordt enkel geplaatst bij mensen waar hij echt deel van het gezin mag uitmaken en mag genieten van het leven binnenshuis. Wie geeft Bono een goede warme thuis?

Bono werd reeds bij ons gecastreerd.

Kennismakingen verlopen steeds op afspraak en na het invullen van onze vragenlijst via mail. Het heeft dus geen zin om zonder afspraak langs te komen alsook niet om telefonisch contact op te nemen.