Scottie

Scottie

Scottie

Ras CV Labrador
Leeftijd 6 jaar
Kleur Blond
Geslacht teef
Gesteriliseerd Ja
Afkomst Inbeslagname
Kindvriendelijk Nee
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Scottie is een kruising labrador teefje van net 6 jaar oud. Ze kwam bij ons terecht via een inbeslagname, ze werd jammer genoeg gebruikt als fokdier. Nu kijkt Scottie uit naar een mooiere toekomst. Scottie is een zachtaardige dame, ze heeft tijd wat nodig om je te leren kennen. Eens ze opengebloeid is komt ze maar al te graag knuffelen en staat ze je kwispelend op te wachten. Ze is zindelijk en kent het basiscommando zit. Ze is flink in de auto en hier bij ons bijt ze ook niets meer stuk. Ze wandelt mooi aan de lijn maar heeft daarbij wel nog wat schrik. Vreemde en drukke situaties kunnen ook voor wat stress zorgen bij Scottie.

Nu mag ze eindelijk op zoek naar een goede en warme thuis. Scottie kan overweg met een eigen stabiele hond, een match kan hier bij ons getest worden. Ze wordt niet bij jonge kinderen geplaatst, kinderen vanaf 16 jaar die correct en zacht met haar kunnen omgaan zouden eventueel wel kunnen. Ze gaat op zoek naar mensen die veel tijd voor haar hebben en het niet erg vinden dat ze mogelijks nog wel wat moet leren. Ze wordt enkel geplaatst bij mensen waar ze echt deel van het gezin mag uitmaken en mag genieten van het leven binnenshuis. Ze wordt ook enkel geplaatst bij mensen die een tuin hebben waarin ze samen met hen kan rondcrossen na haar welverdiende wandelingen. Wie kan Scottie een warme thuis geven?

Scottie werd reeds bij ons gesteriliseerd.

Kennismakingen verlopen steeds op afspraak en na het invullen van onze vragenlijst via mail. Het heeft dus geen zin om zonder afspraak langs te komen alsook niet om telefonisch contact op te nemen.