River

River

River

Ras Mechelse herder
Leeftijd 3 maand
Kleur bruin
Geslacht reu
Gecastreerd VERPLICHT
Afkomst Inbeslagname
Kindvriendelijk Onbekend
Kan omgaan met andere honden Onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Aanvragen uitsluitend via mail! Telefonische aanvragen zullen niet beantwoord worden, spontaan langskomen is niet mogelijk.

River is een prachtig jong mechelaartje van ongeveer 3 maand oud. Hij kwam bij ons terecht na een inbeslagname. River is initieel wat terughoudend maar hij was dan ook wel wat onder de indruk in het begin. Het zal dus van groot belang zijn om meteen met de socialisatie van River aan de slag te gaan nu het nog kan. Hier bij ons leerde hij al flink mee te stappen aan de lijn en dit doet hij momenteel goed met de nodige puppyfratsen uiteraard.

River moet nog ALLES LEREN, zindelijkheid, alleen thuis blijven, basisbevelen, aan de lijn wandelen, niets stuk bijten en dergelijke. Hier kruipt veel tijd in en we vragen dan ook om hier eerst goed over na te denken en te overwegen of u dit ziet zitten alvorens zich kandidaat te stellen.

River heeft wat gevoeligere darmen hebben we hier reeds gemerkt en een goede korrel zal dan ook zeer belangrijk zijn.

Nu gaat River op zoek naar een goede thuis. Hij wordt enkel en alleen geplaatst bij mensen met ervaring met het (soortgelijke) ras. River wordt ook enkel geplaatst als huishond, dit wilt zeggen bij mensen waar hij ook echt deel mag uitmaken van het gezin, waar hij binnen mag leven. Hij wordt absoluut niet geplaatst om buiten te leven. Hij kan getest worden met een eigen hond. Hij gaat op zoek naar mensen die hem de nodige beweging en uitdaging kunnen geven. Wie kan River een goede thuis geven?

River moet VERPLICHT gecastreerd/gesteriliseerd worden eens hij hier oud genoeg voor is. Indien u hier niet mee akkoord zal gaan gelieve zich niet aan te melden. 

Kennismakingen verlopen steeds op afspraak en na het invullen van onze vragenlijst via mail. Het heeft dus geen zin om zonder afspraak langs te komen alsook niet om telefonisch contact op te nemen.