Archie

Archie

Archie

Ras Chihuahua
Leeftijd 3 jaar
Kleur wit-bruin
Geslacht reu
Gecastreerd ja
Afkomst Zwerfdier
Kindvriendelijk Vanaf 16 jaar
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Archie is een chihuahua reutje van 3 jaar oud. Hij kwam oorspronkelijk bij ons terecht na een inbeslagname maar mocht hij jammer genoeg naar huis weerkeren. Nu kwam hij bij ons terecht als ‘zwerfdier’. Archie is een lieve en zachtaardige jongen. Hij heeft wel wat tijd nodig om te ontdooien en is wat terughoudend in nieuwe situaties. Eens hij je kent zal hij zich al eens laten horen bij gebrek aan aandacht en knuffels. Archie leefde voorheen samen met een andere hond. Hij is gewoon van binnen in huis te leven en is ook zindelijk. Archie bijt hier bij ons ook niets meer stuk. Archie kent nog geen basiscommando’s.

Nu mag Archie eindelijk op zoek naar de echte en goede thuis die hij verdient. Eentje waar hij enorm veel liefde en knuffels krijgt, baasjes die hem overal bij betrekken. Hij kan getest worden met een eigen hond. Hij kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 16 jaar oud vanwege zijn bangere kantje. Archie kijkt uit naar een tuintje waar hij rustig in kan ontdekken. Wie kan Archie een warme thuis geven?

Kennismakingen verlopen steeds op afspraak en na het invullen van onze vragenlijst via mail. Het heeft dus geen zin om zonder afspraak langs te komen alsook niet om telefonisch contact op te nemen.