Juul

Juul

Juul

Ras Yorkshire x maltezer
Leeftijd 4 maand
Kleur bruin-zwart
Geslacht reu
Gecastreerd VERPLICHT EENS OUD GENOEG
Afkomst afstand
Kindvriendelijk ja
Kan omgaan met andere honden onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Aanvragen uitsluitend via mail! Telefonische aanvragen zullen niet beantwoord worden, spontaan langskomen is niet mogelijk. We verwachten veel aanvragen dus wij vragen geduld. Gelieve ons niet te bellen! 

Juuleke is een kruising yorkshire x maltezer van 4 maand oud. Hij kwam bij ons terecht na afstand. Hij is gewoon van altijd binnen te leven. Juuleke is natuurlijk een echt puppy’tje, heel actief en levendig. Hij is zeker geen schootzittertje en heeft wel zin in actie. Hij blaft graag dus hij wordt zeker niet op een appartement geplaatst. Juuleke was nog niet volledig zindelijk. Hij moet nog ALLES LEREN zoals zijn tandjes niet te gebruiken, zindelijkheid, wandelen, alleen thuis blijven, basisbevelen en dergelijke. Hier kruipt veel tijd in en we vragen dan ook om hier eerst goed over na te denken alvorens zich kandidaat te stellen.

Nu gaat Juul op zoek naar een nieuw lief gezin. Juul kan geplaatst worden bij andere honden. Hij kan ook geplaatst worden bij kinderen. Hij wordt ook enkel geplaatst bij mensen waar hij echt deel mag uitmaken van het gezin en waar hij binnen mag leven. Hij wordt niet geplaatst om buiten te leven.

Juul moet VERPLICHT gecastreerd worden eens hij hier oud genoeg voor is!