Speed

Speed

Speed

Ras Stafford
Leeftijd 4 jaar
Kleur blauw-wit
Geslacht reu
Gecastreerd zal nog gebeuren voor vertrek
Afkomst afstand
Kindvriendelijk vanaf 16 jaar
Kan omgaan met andere honden nee
Kan omgaan met andere huisdieren nee
We zoeken een baasje !
INFO

Speed is een stafford reu van 4 jaar oud. Hier kennen we Speed als de allerliefste stafford die houdt van knuffels en aandacht. Hij houdt er van wanneer er op zijn buikje gewreven wordt. Hij kan zitten en pootjes geven. Hij is zindelijk en durft wel zijn speelgoed nog kapot bijten. Hij gaat erg graag gaan wandelen en valt hierbij niet uit naar andere honden. Speed is eerder een kleinere stafford.

Nu mag Speed op zoek gaan naar een nieuwe thuis. Hij kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 16 jaar. Hij wordt niet bij andere honden geplaatst! Hij wordt niet geplaatst om buiten te leven. Speed gaat op zoeken naar mensen waar hij echt deel mag uitmaken van het gezin en mag binnen leven. Een tuin moet wel aanwezig zijn.

Belangrijk, speed heeft jammer genoeg last van allergieën. Momenteel krijgt hij hiervoor cortisonen maar dit moet nog goed opgewerkt worden bij eigen dierenarts om hem te kunnen voorzien van de juiste medicatie. Hij krijgt hier ook aangepaste voeding voor. Meer uitleg kan zeker gegeven worden bij een kennismaking.

Speed zal hier nog gecastreerd worden voor vertrek.