Sjoekie

Sjoekie

Max

Ras Terriër
Leeftijd 2 jaar
Kleur black and tan
Geslacht teef
Gesteriliseerd zal nog gebeuren voor vertrek
Afkomst afstand
Kindvriendelijk vanaf 14 jaar
Kan omgaan met andere honden ja
Kan omgaan met andere huisdieren onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Sjoekie is een terriër teefje van 2 jaar oud. Ze kwam bij ons terecht na afstand nadat haar baasje overleed. Ze was gewoon van overdag binnen te leven met toegang tot de tuin. ’s Nachts sliep ze binnen. Na het overlijden van haar baasje verhuisde ze met het andere baasje mee naar een appartement maar Sjoekie heeft nood aan een tuin en heel veel activiteit. Ze leefde samen met 2 chihuahua’s en dit ging goed. Ze kent de basiscommando’s zit en pootje. Ze kon makkelijk een werkdag alleen blijven. Sjoekie is een enorm lief, speels en aanhankelijk meisje. Ze durfde wel nog opspringen. Ze is niet wagenziek. Ze is zindelijk in huis en bijt ook niets meer stuk. Ze probeert niet te ontsnappen uit de tuin mits goede afsluiting.

Update: Sjoekie ging op voorlopige adoptie maar jammer genoeg klikte het echt niet met de katten des huizes. Ze werd omschreven als een lief, enthousiast en energiek hondje. Ze is gek van mensen. Ze heeft geen baknijd naar mensen toe maar andere dieren moeten niet in de buurt van haar eten komen dan is ze wel gefocust. Naar andere honden is ze nieuwsgierig, maar wel dominant. Ze wil de baas zijn.
Verder houdt ze van lange wandelingen, met veel geurtjes en dingen om te ontdekken.
Ze is heel moedig, en heeft niet snel schrik van iets.
Ze kan goed alleen zijn, maar ze is niet het type hond om lange dagen in haar mand te liggen. Een actief baasje, en een grote tuin, is dus belangrijk.

Nu gaat Sjoekie op zoek naar een warm gezin die aan haar energiebehoefte kan voldoen. Terriërs zijn zeer actieve honden en hebben nood aan uitdaging en beweging. Mensen die geen ervaring hebben met deze honden vragen we om zich eerst zeer goed in te lezen alvorens zich kandidaat te stellen. Ze kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 12 jaar die verstandig met een hond kunnen omgaan. Ze wordt als enig huisdier geplaatst. Ze wordt dus niet geplaatst op een appartement. Sjoekie wordt enkel geplaatst bij mensen waar ze altijd binnen mag leven en echt deel mag uitmaken van het gezin. Een aanwezige tuin is wel een vereiste.

Sjoekie werd reeds gesteriliseerd voor vertrek.