Suki

Suki

Suki

Ras Amerikaanse akita
Leeftijd 9 jaar
Kleur zwart-wit
Geslacht teef
Gesteriliseerd ja
Afkomst inbeslagname
Kindvriendelijk ja
Kan omgaan met andere honden onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Suki is een 9 jarig akita teefje. Ze kwam bij ons terecht na inbeslagname. Hier kennen we haar als een heel zachtaardige dame en ondanks haar leeftijd nog zeer actief. Suki zelf zou zeggen dat ze in de fleur van haar leven is! Ze gaat nog zeer graag en vlot wandelen. Ze leefde samen met kinderen en dit ging goed. Ze leefde niet samen met andere huisdieren, dit is ook nog niet getest in het asiel. Suki is een super knuffelige dame, een echt teddybeertje, ze geniet hier ook echt van.

Update: Suki ging op voorlopige adoptie maar jammer genoeg klikte het echt niet met de katten. Ze is een heel lieve hond die allemans vriend is. Ze maakt niets kapot is huis en gedraagt zich altijd als een perfecte hond tijdens wandelingen. Suki durft wel reageren op op beweging aan het raam, daardoor gaan we op zoek naar een thuis in een rustige omgeving.

Nu mag Suki op zoek gaan naar een nieuwe thuis. Ze wordt als enig huisdier geplaatst. Ze kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 12 jaar. Ze wordt enkel geplaatst bij mensen waar ze echt deel mag uitmaken van het gezin en binnen mag leven. Een goed afgesloten tuin is wel een vereiste. Wie kan Suki een goede thuis geven?